Eşti cadru didactic, inspector şcolar, bibliotecar, consilier şcolar sau alt FACILITATOR ÎN EDUCAŢIE şi ai nevoie de sprijin şi resurse pentru a susţine educaţia tinerilor din zone defavorizate sau medii socio-economice dezvantajate?

Mentor UB este și pentru tine.

Poți folosi resursele pe care le punem la dispoziția liceenilor pentru a mai multe informații cu privire la modul în care aceștia pot beneficia de sprijin pentru susținerea examenelor de bacalaureat și admitere la facultate, la facilitățile pe care Universitatea din București le oferă studenților săi și la mijloacele prin care încercăm, împreună, să reducem abandonul școlar și să creștem calitatea serviciilor educaționale oferite tinerilor din România.

În plus, prin această platformă ne propunem și să dezvoltăm o rețea națională de facilitatori în educație care să poată sprijini accesul cât mai multor tineri la studii universitare și post-universitare.

În acest scop, periodic organizăm evenimente și activități, inclusiv de pregătire, dedicate facilitatorilor în educație.

De asemenea, la cerere, putem organiza vizite și proiecte pe teren în localități cu un număr ridicat sau concentrat de tineri ce trăiesc în medii socio-economice dezvantajate ce au nevoie de sprijin pentru a continua studiile la nivel de facultate.

Urmărește platforma pentru noutăți sau contactează-ne la mentor@unibuc.ro.