Eşti ELEV DE LICEU şi ai nevoie de sprijin pentru examenul bacalaureat sau de admitere la facultate, de informaţii şi sfaturi privind alegerea unui domeniu de studiu ori de susţinere financiară sau materială pentru a continua studiile la nivel universitar?

Esti deja STUDENT şi ai nevoie de sprijin financiar sau material pentru continuarea studiilor ori de consiliere privind opţiunile de carieră?

Eşti cadru didactic, inspector şcolar, bibliotecar, consilier şcolar sau alt FACILITATOR ÎN EDUCAŢIE şi ai nevoie de sprijin şi resurse pentru a susţine educaţia tinerilor din zone defavorizate sau medii socio-economice dezvantajate?

Platforma MENTOR UB este pentru tine!

Dacă ai nevoie să afli cum te putem sprijini, accesează secțiunea de RESURSE.

Urmărește secțiunea EVENIMENTE & ACTIVITĂȚI pentru a afla cum ne putem întâlni în proiecte relevante pentru tine.

Sau intră oricând pe FORUM pentru a fi în contact direct cu studenți, absolvenți, profesori și consilieri ce pot oferi sprijin.

Acesta este un proiect al Universităţii din Bucureşti ce îşi propune să contribuie la creşterea accesului la învăţământul superior a elevilor şi studenţilor din mediile defavorizate şi comunităţile vulnerabile, precum şi la dezvoltarea unei infrastructuri umane şi materiale relevante pentru acest scop.

Platforma MENTOR UB a fost creată în 2017 cu sprijinul unei finanţări obţinute prin competiţie publică (UEFSICDI FDI-2017-0881).